sunnuntai 25. joulukuuta 2016

Sananvapaus on raiskattu. Tule mukaan korjaamaan se: Valitse Seppo Lehto kaupunginvaltuustoon Tampereella 2017

Sananvapaus on raiskattu. Tule mukaan korjaamaan se: Valitse Seppo Lehto kaupunginvaltuustoon Tampereella 2017

Seppo Lehto valkoisemman tulevaisuuden asiamies, tukekaamme oikeita arvoja, missä ei tueta maatamme ja kansaamme kusettavia turvapaikkaturisteja, joille valuvat kansakuntamma verotuotot 

Kansakuntamme poliisilaitoksen puolueettomuuteen ei voi luottaa. Se on valjastettu vain matuinvaasion hyökyaallon käyttöön. Ohessa kuva Seppo Lehdosta 2008, jolloin kuntavaalikampanjansa joutui jatkuvan ilkivallan kohteeksi, jopa poliisien osallistuessa vaalimateriaalinsa varastamiseen erittäin kyseenalaisesti poliittisia oikeuksia loukaten. Tampereen poliisivankilaankin vietiin vaalikopiltaan poliisi anssi köykän määräyksestä, jonka käskystä kuntavaalimateriaalinsa tuhottiin. Poliisin, syyttäjälaitokseen, eikä tuomarien harkintaan ei voi luottaa. 
Marssikaamme yhä kasvavin joukoin puolesta itsenäisemmän suomalaisemmen Suomen puolesta kuten nyt itsenäisyyspäivänä Töölöntorilta yli 3500 marssijaa vapaamman Suomen puolesta. Kommentit tervetulleita blogeihin ja videoihin:
Katso alta oheinen video Soihtukulkueesta sankarihaudoille Hietaniemeen 6.12.2016. Tulkaa mukaan ensi vuonna entistä sankemmin joukoin. Kenties vielä joskus vapautetussa Viipurissakin?
-----------

Toimikaamme edelleen paremman valkoisemman tulevaisuuden puolesta. 

--------------------------------------------------

-----------------------------------------------Taistelkaamme yhdessä eurooppalaisen Euroopan ja suomalaisen Suomen puolesta, haistatten paskat näille kusipäille Saksassa ja Suomessa:

Kepulirikolliset hallituksessa ja virkakunnassa ajavat vain matuinvaasioita keskuuteemme ja rahoittavat miehittäjäämme Ryssän saastaista paskaimperialismia
--------------
http://sananvapaus-on-raiskattu-ja-rikki.blogspot.fi/
 --------------------

Onko meillä toivoa että tämä allaoleva kuva Juha Sipilästä olisi vielä totta ja saamme maamme desantit tuomioille pääministeri juha sipilästä alkaen?
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti