tiistai 15. joulukuuta 2020

#Maahanmuuton negaatiot ja #kielteisyys on yleisesti tietoudessa muutakin kuin kuntien ja valtion velkaannuttamisena


Historiallisia totuuksia tamperelainen historioitsija Seppo Lehdolta, joka on kuntavaaliehdokkaana 2021 Tampereen kuntavaaleissa omalta listaltaan ja mahdollisesti sitoutumattomien yhteislistalla, minkä nimeä ei ole vielä päätetty 15.12.2020 #Maahanmuuton negaatiot ja #kielteisyys on yleisesti tietoudessa muutakin kuin kuntien ja valtion velkaannuttamisena

Seppo Lehto Tampereen humaanein humanisti suomalaisuuden asialla, takuulla tamperelaista ajattelua tamperelaistenkin hyväksi kuntavaaleissa 2021:

https://Kuntavaaleissa-Tampereella-2021.blogspot.com

Kun haluatte vastustaa maahanmuuttoa #Tampere2021 #kuntavaaleissa ja #islamin kiroja niin äänenne kantaa parhaiten antamalla #tukenne #valkoiselle #SeppoLehdolle!

-------------------------------

On syytä näyttää pesemätöntä persettä näille erilaisille suvakkivituille, suvakkihoroille jotka jaksavat marmattaa heilaamisesta ja hakaristeistä: Heilaaminen on ollut näihin päiviin saakka valtiomiehistä paaviin ja joulupukkiin itsestäänselvä johtajuuden tunnus. Varhaisimmat lähteet pohjautuvat Mooseksen Aaronin tervehdykseen Herran siunauksena. Lue vanha testamenttisi, ennenkuin alat asiasta änkyttämään saatanan ryssäläinen lude ;).

USA: lippuvala tehtiin heilaten joulukuuhun 1941 saakka:

------------------------------------

https://sananvapaus-on-raiskattu-ja-rikki.blogspot.com/

--------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti